Gyakran Ismételt Kérdések

Általános kérdések

Webáruházunkban banki előreutalás vagy utánvét lehetőségek vannak. Utánvét esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

Csak és kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amik már egy minőségi ellenőrzésen átmentek. Kizárólag az ékszerek átnézés után kerül sor a csomagolásra és a postázásra. Ennek oka, hogy ha mi is rendelünk az interneten, akkor egy tökéletes terméket szeretnénk kézhez kapni.

Mivel mi is emberekből vagyunk, ezért az átnézés során ugyan úgy hibázhatunk. Emiatt ha véletlenül mégis átcsúszik egy kevésbé tökéletes termék a rostánkon, akkor a lehető leghamarabb vedd fel velünk a kapcsolatot az info@aromaekszerek.hu email címen és mi azonnal kicseréljük egy tökéletesre. Fontos, hogy ez a lehetőség a kézhezvételtől számítva 1 munkanapig érvényes!

Rossz terméket rendeltél vagy csak a másik jobban megtetszett? Semmi gond mi segítünk! Írj nekünk 14 napon belül az info@aromaekszerek.hu email címre és az egyeztetés és ezt követően a termék visszaküldése után már küldjük is a másikat.

Fontos! Ez a feltétel abban az esetben működik, ha ugyanabban az árban van a cseretermék, mint az eredetileg választott. Az eredeti termék visszaküldéséről és annak költségeiről neked kell gondoskodnod. Illetve a kicserélt termék visszaküldésének költsége is téged terhel.

Kizárólag 100% természetes, oldószermentes, bevizsgált illóolajat használjon! Az oldószeres aroma illóolajok mesterséges anyagai (például: alkohol) az ékszert károsíthatja és ebben az esetben a garancia érvénytelenné válik.

FONTOS, hogy a visszaküldéshez szükség van a termék dobozára és az összes tartozékaira. Visszaküldést követően a terméket átnézzük és ha mindent rendben találunk, akkor kicseréljük egy másikra vagy visszautaljuk az összeget.

A 14 napos csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek rendeltetésszerű használat során történt a meghibásodás. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodásokra (pl. leesés) nem érvényes a garancia. Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a meghibásodás, akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

Ha bármely probléma merülne fel az általad megvásárolt termékkel kapcsolatban, akkor írj nekünk üzenetet a lenti email címre és mi szívesen segítünk!

info@aromaekszerek.hu

Aroma ékszerek

Mindegyik aromaterápiás ékszer 2 darab mágnessel rendelkezik. Ezért csak akkor nyílik ki, amikor a használója kiszeretné cserélni a filcpárnát.

Természetesen nem! Mivel a zárszerkezet egy önzáró mechanizmus és csak akkor nyílik ki, amikor a viselője szeretné.

Ékszereink csak és kizárólag hipoallergén nemesacél anyagból készülnek. Mivel az ékszerek nem tartalmaznak nikkelt és más allergén  anyagot, ezért viselés közben nem fog a bőrön elszíneződni vagy bőrirritációt okozni.

Az illóolaj filckorongok hosszú ideig képesek magukban tartani illóolajok illatait. Emiatt elég mindennap csak 2-3 cseppet csepegtetni és egész nap velünk lesz a kedvenc illatunk.

Igen! Karkötőnk állítható hosszúságuak, így bármilyen csuklóméretre tökéletesen fog passzolni. 

Minden ékszer termékleírásában feltűntettük, hogy mennyi és milyen filcpárnát adunk ajándékba. Érdemes aszerint tájékozódni.

Nem! Viszont fontos, hogy ne adagoljuk túl az illóolajat, mert a felesleg ki fog folyni a medálból. Illetve olyan illóolajat használjunk, ami nem tartalmaz alkoholt, mert az oldja a ragasztót. 

Nem, minden filcpárna többször is felhasználható. Ellenben ha egy filcpárnára más illóolajat szeretnénk csepegetni, akkor érdemes előtte kimosni. 

Illóolajokról

A hosszabb szavatosság miatt érdemes fénytől és melegtől védve tárolandó! Illetve gyermektől elzárva kell tartni!
Ha bőrön is szeretnéd az illóolajunkat használni, akkor előtte mindenképpen végezz bőrpróbát az egyéni érzékenység kiszűrése végett!
Bőrpróba: egy csepp illóolajat cseppents a könyökhajlatba, vagy a csukló belső felére. Ha 24 órán belül sem jelentkezik allergiás reakció (bőrpír, viszketést, égő érzés) biztonsággal alkalmazhatod. Ellenkező esetben más illóolajat kell választani a kívánt hatás biztonságos eléréséhez.

Ha az illóolajokat gyermekek, háziállatok vagy felnőttek körében szeretnéd használni, akkor előtte mindenképpen érdemes meggyőződni, hogy az illóolaj biztonságosan használható. Ha használat során rosszulét gyötör, akkor azonnal hagyd abba az illóolaj használatát és konzultálj háziorvosoddal.

Jelenleg Magyarországon nem engedélyezett az illóolajok belső használata függetlenül az illóolaj minőségétől.
Ha mégis úgy dönt valaki, hogy belsőleg használ egy illóolajat, akkor azt csak saját felelősségre teheti. Még akkor is ha képzett természetgyógyász vagy aromaterapeuta javasolta. Mivel ezek erős, tömény szerek ezért nem ajánljuk az öngyógyításban történő belsőleges alkalmazásukat.

Természetesen igen! 4-8 cseppet keverjen össze egy evőkanál mézzel, tejjel, krémmel vagy növényi olajjal, majd tegye fürdő vízbe. Az illóolajos illatos fürdő tökéletes módja annak, hogy egy kis kikapcsolódást nyújtson egy fárasztó nap folyamán. A forró fürdők serkentik a véráramot, lehetővé téve az erek diatállását, így jobban működnek.

Kérjük, ne keverje össze ezt más kémiailag előállított szappanokkal vagy termékekkel.

Az illóolajok túlságosan koncentráltak és erősek, hogy önmagukban masszázsra használják őket, ezért semleges szagú hordozó olajokkal, például édes mandulaolajszőlővel vagy növényi olajjal keverd össze őket. Adj hozzá legfeljebb 20 csepp illóolajat 30 ml-es hordozóolajhoz, ezzel masszírozzuk át a fáradt, sajgó izmokat.

Az illóolajok tiszta, hígítatlan növényi kivonatok, amelyek erős koncentrátumnak minősülnek, és az arra érzékeny embereknél esetleges allergiás reakciót válthatnak ki, így ezek bőrön történő használatát nem javasoljuk.

Mi pontosan ebben szeretnénk segíteni, hogy olyan emberek is bátran használhassák kedvenc illóolajaikat, akik bőre egyébként érzékeny lenne rá. Az ékszereinkben lévő cserélhető, több színű párnácskák akár egésznap képesek megőrizni az illóolajok illatát, így azok mindig veled lehetnek bárhová is mész.

Fontos, hogy az illóolajat hígítatlanul közvetlenül a bőrre ne használjuk, csak valamilyen hordozó olajba vagy krémbe belekeverve.

Elakadtál valamiben? Mi szívesen segítünk!

-10% kedvezmény

Add meg a neved és az email címed és mi már küldjük is a kupont!