Rólunk

Célunk

Csapatunk célja, hogy az aromaterápia jótékony hatásait felhasználva segítsünk az embereknek egy jobb és nyugodtabb környezetet kialakítani ebben a rohanó és stresszes világban.

Ezen felül fontos számunkra, hogy a természetet egyaránt támogassuk. Ezért hoztuk létre a faültetés projektünket, ahol egy facsemete elültetésével tudsz részese lenni egy zöldebb Magyarország felépítésében.

rolunk resz par

Főbb jellemzőink

Szakértelem

Az aromaterápiának számos olyan területe van, aminél elengedhetetlen a megfelelő szakértelem. Jó példa erre a különböző illóolajok jótékony terápiás hatásainak ismerete.

Megbízhatóság

A megbízhatóság az egyik olyan jellemző amire nagyon büszkék vagyunk.Ügyfélszolgálatunk mindig azon lesz, hogy minden kérdésben és kérésben segítséget tudjon nyújtani.

Minőség

Csak és kizárólag kíváló minőségű termékeket árulunk. Minden ékszert csomagolás előtt alaposan átvizsgálunk, hogy csak tökéletes darabot kapjanak a vásárlóink.

Szenvedély

Szenvedéllyel végezzük munkákat, hogy mindig a legjobb minőséget tudjuk a vásárlóinknak nyújtani.

Innováció

Mindig azon vagyunk, hogy megkeressük és felhasználjuk a lehető legjobb aromaterápiás praktikákat.

Támogatás

Ügyfélszolgálatunk minden munkanapon kézséggel áll rendelkezésedre, hogy a felmerülő kérdéseket megválaszolják.

Miért választanak minkat oly sokan?

Pár mondat rólunk

Csapatunk egy környezetbarát közösség. A filozófiánk az, ha kicsiben is, de hozzájáruljunk a bolygónk megvédéséhez, Földünk jobbá tételéhez, és nem utolsó sorban egészségünk megőrzéséhez.

Munkánk során arra törekszünk, hogy minimalizáljuk az ékszerek és illóolajok készítése és értékesítése során létrejött hulladékot. Ezért is hoztuk létre a faültetés projektünket, ahol közösen tudunk egy zöldebb világért tenni. 

Mindenképp olyan megoldást szerettünk volna megismertetni az emberekkel, amely hasznos és támogatja a tudatosabb életmód felé haladást. Azért esett a választás az aromaterápiára, mivel 100% természetes anyagokat tartalmaznak és több mint 100 jótékony hatással rendelkeznek.

Elakadtál valamiben? Mi szívesen segítünk!

-10% kedvezmény

Add meg a neved és az email címed és mi már küldjük is a kupont!