Lépj velünk kapcsolatba!

Adószám

67852512-1-28

Bankszámla szám

11737045-21329962

E-mail cím

info@aromaekszerek.hu

Telefonszám

+36 70 396 9620

Gyakran Ismételt Kérdések

Webáruházunkban banki előreutalás vagy utánvét lehetőségek vannak. Utánvét esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

Csak és kizárólag olyan termékeket forgalmazunk, amik már egy minőségi ellenőrzésen átmentek. Kizárólag az ékszerek átnézés után kerül sor a csomagolásra és a postázásra. Ennek oka, hogy ha mi is rendelünk az interneten, akkor egy tökéletes terméket szeretnénk kézhez kapni.

Mivel mi is emberekből vagyunk, ezért az átnézés során ugyan úgy hibázhatunk. Emiatt ha véletlenül mégis átcsúszik egy kevésbé tökéletes termék a rostánkon, akkor a lehető leghamarabb vedd fel velünk a kapcsolatot az info@aromaekszerek.hu email címen és mi azonnal kicseréljük egy tökéletesre. Fontos, hogy az a lehetsőgé a kézhezvételtől számítva 1 munkanapon belül kell jelezni!

Rossz terméket rendeltél vagy csak a másik jobban megtetszett? Semmi gond mi segítünk! Írj nekünk 14 napon belül az info@aromaekszerek.hu email címre és az egyeztetés és ezt követően a termék visszaküldése után már küldjük is a másikat.

Fontos! Ez a feltétel abban az esetben működik, ha ugyanabban az árban van a cseretermék, mint az eredetileg választott. Az eredeti termék visszaküldéséről és annak költségeiről neked kell gondoskodnod. Illetve a kicserélt termék visszaküldésének költsége is téged terhel.

Kizárólag 100% természetes, oldószermentes, bevizsgált illóolajat használjon! Az oldószeres aroma illóolajok mesterséges anyagai (például: alkohol) az ékszert károsíthatja és ebben az esetben a garancia érvénytelenné válik.

FONTOS, hogy a visszaküldéshez szükség van a termék dobozára és az összes tartozékaira. Visszaküldést követően a terméket átnézzük és ha mindent rendben találunk, akkor kicseréljük egy másikra vagy visszautaljuk az összeget.

A 14 napos csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek rendeltetésszerű használat során történt a meghibásodás. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodásokra (pl. leesés) nem érvényes a garancia. Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a meghibásodás, akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

Ha bármely probléma merülne fel az általad megvásárolt termékkel kapcsolatban, akkor írj nekünk üzenetet a lenti email címre és mi szívesen segítünk!

info@aromaekszerek.hu

-10% kedvezmény

Add meg a neved és az email címed és mi már küldjük is a kupont!