Akció!

Tilia aroma diffúzor

A Tilia aroma USB diffúzor ultrahangos hullámokat használ a tartályban lévő víz és illóolaj párologtatására, hogy így illatos, finom köd keletkezzen.

– a tartály űrtartalma 120 ml

– méretek: magasság: 13 cm, átmérő: 11 cm

– egyszerű csatlakoztatás 100cm hosszúságú USB kábellal laptopon vagy mobiltelefon töltőn keresztül

– időzítő: 3-6 óra

– LED világítás – 7 szín

– automatikus kikapcsolás üres tartály esetén

A diffúzorokhoz 100% tisztaságú illóolajokat ajánlatos csak használni, mivel a szintetikus illatolajok károsíthatják a készüléket.

Original price was: 14.990 Ft.Current price is: 13.990 Ft.

3 készleten

Csomagban még olcsóbb!
9.900 Ft
11.900 Ft
790 Ft

1 napos kiszállítás

Minden 10 óráig leadott rendelést 1 munkanapon belül kiszállítünk.

Ingyenes kiszállítás

Minden 15 ezer forint feletti rendelést ingyenesen kiszállítunk Magyarország egész területére.

Hazai kiszolgálás

Webáruházunk csak és kizárólag hazai raktárkészlettel, hazai ügyfélszolgálattal és hazai terméktámogatással dolgozik.

14 napos árucsere

Amennyiben a rendelés kezhezvétele után nem vagy elégedett a termékkel, küldd vissza 14 napon belül és mi visszafizetjük az árát.

100%-ban természetes

Illóolajaink 100%-ban növényi anyagokat tartalmaznak és nincs hozzáadott mesterséges adalék, ami kárt tehet a szervezetben.

Csökkenti a fáradtságot

Megannyi illóolajunk segítséget nyújt a fáradtság ellen. Akár az alvásban segítenek vagy frissítő hatásokkal lendületet adnak a mindennapokhoz.

Ideális betegségekre

Fej- és torokfájás, bedugult orr vagy hányinger? Ezekben és sok egyéb más tünetekben is tud segítséget nyújtani az aromaterápiás illóolajok.

Enyhití a stressz tüneteit

Illóolajok belégzése segítheti a stressz és a szorongás enyhítését. Ez a természetes megoldás stimulálja az agy érzelmeinkért felelős részét.

Antibakteriális

A vírusos időszakban fontos a megfelelő védelem. Szerencsére a természet erre is tud megoldást. Illóolajaink megvédenek a vírusos időszakban.

Aktivizálja az agyi funkciókat

Előszokott gyakran fordulni, hogy nem emlékszel fontosabb feladatok és kihagy a rövidtávú memóriád? Ne aggódj mi ebben segítünk.

Gyakran Ismételt Kérdések

A diffúzorok működése szinten alig észrevehető, ezért alváshoz is tökéletes választás.

Egy kisebb tartály esetében (150-300 ml) a 4-5 csepp elegendőnek kell lennie. A megfelelő mennyiség meghatározása sok esetben személy függő, ezért az első használatok során érdemes kísérletezni, hogy neked mi a megfelelő mennyiség. 

Diffúzorainkat csak is kizárólag bevizsgált 100% tisztaságú, prémium minőségű természetes anyagokból készült illóolajjal szabad használni. Ellenkező esetben a garancia érvényét veszti!

Ennek oka, hogy sajnos sok mesterséges illóolaj olyan anyagokat is tartalmaz, ami tönkreteszi a készüléket és a meghibásodásához vezet. Illetve nem csak a készülékre, hanem az egészségre is rendkívül káros.

Ezért ajánljuk a saját illóolajainkat, mivel garantáltan 100% tisztaságú és prémium minőségű.

Természetesen nem!

Az ultrahangos technológiával rendelkező párologtatás egyik nagy előnye, hogy működés közben nem melegíti fel a vizet és az illóolajat. Ugyanis egy membrán segítségével juttatja a levegőbe a illóolajjal rendelkező folyadékot. Ezzel megőrizve az illóolajok jótékony tulajdonságait.

Mivel az ultrahangos párologtató nem melegíti fel a vizet, ezért a forrázás veszélye nem lép fel, így a készülék feldöntése után sem történik esetleges sérülés.

Viszont fontos arra figyelni, hogy állatok és kisebb gyerekek közelében óvatosan adagoljuk az illóolaj mennyiségét, ugyanis zavaró lehet a számukra.

Igen ajánlott!

A tisztítási gyakoriság függ a használat mennyiségétől, de érdemes minden héten elvégezni, hogy ezzel is növeljük a diffúzor élettartamát. 

A kemény csapvíz helyett érdemes desztillált vizet használni. 

A diffúzor tartály alsó részén található egy membrán, ami a magas rezgési frekvenciának köszönhetően a víz apró vízcseppekké bomlik, melyet a porlasztó segítségével eloszlat.

Egyik diffúzorhoz sem jár illóolaj, mivel ezt külön kell megrendelni.

A készülék hosszabb élettartama miatt mi a saját illóolajunkat tudjuk javasolni a 100% tisztasága és prémium minőségének köszönhetően. 

Igen!

A hangulatvilágítás és a párologtatás egymástól függetlenül is működnek. Lehet, külön párologtatni vagy csak lámpaként használni.

A modern ultrahangos technológiának köszönhetően olyan apró vízcsepp molekulára bontja a keletkező párát, hogy könnyen eloszlik a levegőben.

Viszont arra fontos figyelni, hogy egy magas páratartalmú helyen kisebb időközönként használjuk, mivel a kibocsátott pára még jobban növeli a helyiség páratartalmát.

Minden diffúzor tartályán fel van tűntetve a maximum vízszint, aminél többet nem szabad beletölteni.

Ha megoldható, akkor a desztillált vizet ajánljuk a vízkő elkerülése érdekében. Viszont ha normál csapvizet használ, akkor minden használat után érdemes szárazra eltörölni, hogy a felületre ne rakódjon le a vízkő. Ezzel a módszerrel tudjuk növelni a készülék élettartamát.

-10% kedvezmény

Add meg a neved és az email címed és mi már küldjük is a kupont!