Aromaterápiás diffúzorok

Az Aroma Diffúzor illóolaj párologtatóként használva gondoskodik a fertőtlenítésről vagy a stresszoldásról is attól függően, hogy milyen illóolajat használsz a párologtatáshoz.

Kategóriák

Ingyenes kiszállítás 15.000 Ft felett

A szállítási díj ne legyen akadály, hogy megízlehesd álmaid kávéját!

Miben segítenek az aroma diffúzorok?

Memória javítása

Előszokott gyakran fordulni, hogy nem emlékszel fontosabb feladatok és kihagy a rövidtávú memóriád? A borsmenta és a rozmaring segítenek ennek leküzdésében.

Vírusvédelem

Számos illóolaj létezik, amelyek segíthetnek a megfázás és az influenza védelemben. Ilyen például a levendula, az eukaliptusz, a borsmenta, a citrom és a teafa illóolajok.

Álmatlanság

Ha esténként nehezen alszol el, álmatlansággal vagy más alvászavarokkal szembesül, akkor az alvást segítő illóolaj csomagunk tökéletes választás számodra.

Fejfájás és migrén

A különféle aromaterápiás illóolajok gyorsan enyhítik a hasogató fejfájást. A levendula, rozmaring , borsmenta vagy teafa élénkítő és hűsítő olajai elűzhetik a kellemetlen fejfájást.

Stressz és szorongás

A levendula és a jázmin illóolajok belégzése segítheti a stressz és a szorongás enyhítését. Ez a természetes megoldás stimulálja az agy érzelmeinkért felelős részét.

További 100 hatás

Az több mint 1000 év során a kutatók számtalan jótékony tulajdonságokat fedeztek fel az aromaterápiás illóolajokban. Ezért a testi és lelki panaszokra egyaránt tökéletes természetes megoldás

Gyakran Ismételt Kérdések

A diffúzorok működése szinten alig észrevehető, ezért alváshoz is tökéletes választás.

Egy kisebb tartály esetében (150-300 ml) a 4-5 csepp elegendőnek kell lennie. A megfelelő mennyiség meghatározása sok esetben személy függő, ezért az első használatok során érdemes kísérletezni, hogy neked mi a megfelelő mennyiség. 

Diffúzorainkat csak is kizárólag bevizsgált 100% tisztaságú, prémium minőségű természetes anyagokból készült illóolajjal szabad használni. Ellenkező esetben a garancia érvényét veszti!

Ennek oka, hogy sajnos sok mesterséges illóolaj olyan anyagokat is tartalmaz, ami tönkreteszi a készüléket és a meghibásodásához vezet. Illetve nem csak a készülékre, hanem az egészségre is rendkívül káros.

Ezért ajánljuk a saját illóolajainkat, mivel garantáltan 100% tisztaságú és prémium minőségű.

Természetesen nem!

Az ultrahangos technológiával rendelkező párologtatás egyik nagy előnye, hogy működés közben nem melegíti fel a vizet és az illóolajat. Ugyanis egy membrán segítségével juttatja a levegőbe a illóolajjal rendelkező folyadékot. Ezzel megőrizve az illóolajok jótékony tulajdonságait.

Mivel az ultrahangos párologtató nem melegíti fel a vizet, ezért a forrázás veszélye nem lép fel, így a készülék feldöntése után sem történik esetleges sérülés.

Viszont fontos arra figyelni, hogy állatok és kisebb gyerekek közelében óvatosan adagoljuk az illóolaj mennyiségét, ugyanis zavaró lehet a számukra.

Igen ajánlott!

A tisztítási gyakoriság függ a használat mennyiségétől, de érdemes minden héten elvégezni, hogy ezzel is növeljük a diffúzor élettartamát. 

A kemény csapvíz helyett érdemes desztillált vizet használni. 

A diffúzor tartály alsó részén található egy membrán, ami a magas rezgési frekvenciának köszönhetően a víz apró vízcseppekké bomlik, melyet a porlasztó segítségével eloszlat.

Egyik diffúzorhoz sem jár illóolaj, mivel ezt külön kell megrendelni.

A készülék hosszabb élettartama miatt mi a saját illóolajunkat tudjuk javasolni a 100% tisztasága és prémium minőségének köszönhetően. 

Igen!

A hangulatvilágítás és a párologtatás egymástól függetlenül is működnek. Lehet, külön párologtatni vagy csak lámpaként használni.

A modern ultrahangos technológiának köszönhetően olyan apró vízcsepp molekulára bontja a keletkező párát, hogy könnyen eloszlik a levegőben.

Viszont arra fontos figyelni, hogy egy magas páratartalmú helyen kisebb időközönként használjuk, mivel a kibocsátott pára még jobban növeli a helyiség páratartalmát.

Minden diffúzor tartályán fel van tűntetve a maximum vízszint, aminél többet nem szabad beletölteni.

Ha megoldható, akkor a desztillált vizet ajánljuk a vízkő elkerülése érdekében. Viszont ha normál csapvizet használ, akkor minden használat után érdemes szárazra eltörölni, hogy a felületre ne rakódjon le a vízkő. Ezzel a módszerrel tudjuk növelni a készülék élettartamát.

-10% kedvezmény

Add meg a neved és az email címed és mi már küldjük is a kupont!